Gemeente Doetinchem

Nederlandse Patiënten Vereniging Doetinchem e.o. (NPV),
Vrijwillige Thuiszorg.
Tel. (06) 53 70 29 05
E-mail: npv@hotmail.nl
Website: http://www.npvzorg.nl/npv-kringen/afdelingen/oude-ijsselstreek

Bereikbaar: op werkdagen van 9.00 tot 10.00 uur en tussen 18.30 en 19.30 uur.

Korte omschrijving van de organisatie:
De Vrijwillige Thuishulp richt zich vooral op het ondersteunen van de mantelzorger en verleent haar diensten in Doetinchem, Gaanderen, Halle, Wehl en Zelhem. De NPV is de enige algemeen-christelijke vereniging in Nederland die zich vanuit patiëntenperspectief bezig houdt met de zorg voor het leven. De NPV gaat uit van bijbelse waarden en normen. Het uitgangspunt is dat ieder mensenleven bescherming verdient, ongeacht de levensfase of de kwaliteit van het leven. Iedereen die ondersteuning wil ontvangen, jong of oud, ongeacht zijn of haar levensovertuiging. NPV-lid of niet, kan een beroep doen op de Vrijwillige Thuishulp.
Lees verder….. www.npvzorg.nl/npv-kringen/afdelingen/oude-ijsselstreek

—————————————————–

Stichting Vrijwillige Oppas en Thuishulp Doetinchem e.o. (St. V.O.T.)
Tel. (06) 28 29 67 91
E-mail:  info@stichtingvot.nl
Website: www.stichtingvot.nl

Korte omschrijving van de organisatie:
De Stichting V.O.T.  Doetinchem e.o. (Gemeente Doetinchem, Gemeente Oude IJsselstreek en Gemeente Montferland) biedt ondersteuning aan mantelzorgers die thuis zorgen voor een kind met een beperking. De organisatie zet vrijwilligers in die de zorg af en toe overnemen.
Sinds 2012 wordt in Doetinchem deze dienstverlening nu ook aangeboden aan mantelzorgers die thuis zorgen voor een partner of familielid met dementie, een chronische ziekte of een andere beperking.
Lees verder…. www.stichtingvot.nl