Informatie mantelzorgwaardering Doesburg 2020

Doesburg: onze waardering voor mantelzorgers
Het werk van mantelzorgers is heel belangrijk. Dankzij mantelzorgers krijgen veel mensen de nodige zorg en hulp. De gemeente Doesburg waardeert het dat u voor uw naaste zorgt. Om die waardering ook in daden om te zetten, schenken wij daarom aan elke mantelzorger een Kerstkado. U ontvangt van ons een cadeaukaart ter waarde van 100,-. Jonge mantelzorgers (jonger dan 25 jaar) krijgen een cadeaukaart van € 50,-. Cadeaukaart wordt per mail of per post naar u toegestuurd in december.

Aanmelden
Om in aanmerking te komen voor de cadeaukaart moet u zich aanmelden. Ook als u al bij VIT bekend bent. Dit komt omdat we dit jaar op een andere manier het cadeau verstrekken. U kunt u tot 30 november aanmelden via het aanmeldformulier op de website van de gemeente Doesburg.

Hulp nodig bij aanmelden
Heeft u hulp nodig om aan te melden? Belt u dan met de gemeente Doesburg op het nummer 0313-483313 en vraag naar Anke van Beurden of neem contact op met VIT hulp bij mantelzorg. Wij staan voor u klaar.

Enkele voorwaarden:
U kunt maximaal één mantelzorger aanmelden. In een gezin kunnen meerdere jonge mantelzorgers zijn. U kunt daarom wel meerdere jonge mantelzorgers aanmelden. De zorgvrager, dat is de persoon waarvoor de mantelzorger zorgt, moet in de gemeente Doesburg wonen. De mantelzorger mag ook in een andere gemeente wonen. Mantelzorgers mogen zichzelf aanmelden als de zorgvrager dat zelf niet kan.