Jonge mantelzorgers laat je stem horen!

In opdracht van de provincie Gelderland organiseert Spectrum een brainstorm voor jonge mantelzorgers. Ben jij tussen de 15 en 20 jaar en woon je in de gemeente Aalten, Berkelland, Oost Gelre of Winterswijk, laat dan je stem horen!

Wat willen ze graag van je weten?

We zijn benieuwd hoe het met jongeren in Gelderland gaat tijdens de coronacrisis, en specifiek met jonge mantelzorgers in Oost Achterhoek. Wat mis je tijdens de coronacrisis? Welke positieve of negatieve gevolgen heeft het voor jou als jongere? Heb je zelf ideeën hoe de gevolgen wat minder erg kunnen zijn?

We horen graag jullie ideeën tijdens een brainstorm die door jongeren wordt begeleid. Het duurt ongeveer een uur en vindt plaats via Zoom. Er is via de gemeentes wat budget beschikbaar om daarna een idee van jullie uit te voeren.

Wil jij meedoen?
De datum staat nog niet vast, dus je kunt een voorkeursdatum aangeven. Dan kun je kiezen uit de volgende data: woensdag 7 april, maandag 12 april, woensdag 14 april of donderdag 15 april. Tijd: van 19.00 – 20.00 uur.
Misschien ken je ook anderen die mee willen doen? 

Heb je belangstelling? Mail dan naar h.wubben@vithulpbijmantelzorg.nl en geef aan op welke datum jij kan. Je mag ook meerdere data opgeven.