Partijprogramma’s; wat zeggen ze over mantelzorg?

Over ruim 4 weken is het al weer tijd om naar de stembus te gaan. Alleen gaan de Tweede Kamerverkiezingen er in coronatijd anders uitzien dan je gewend bent. Zo kunnen we op drie dagen naar de stembus: 15, 16 èn 17 maart. 70-plussers kunnen op hun beurt per brief stemmen. Daarbij kun je dit jaar in plaats van twee, drie volmachtstemmen uitbrengen.

Dit jaar doet een recordaantal partijen mee aan de verkiezingen; maar liefst 37 partijen hebben hun kandidatenlijsten ingeleverd. MantelzorgNL heeft uitgezocht wat de belangrijkste partijen in hun verkiezingsprogramma’s hebben opgenomen over zaken die belangrijk zijn voor mantelzorgers. 
U leest het hier.

Coronamaatregelen
Om het risico van verspreiding van het coronavirus zo klein mogelijk te maken neemt de overheid verschillende maatregelen. Belangrijk daarbij is de eigen gezondheidscheck en de maatregelen in het stemlokaal.
Lees meer