Informatie over mantelzorgverklaring

Avondklok en mantelzorgverklaring
Met ingang van zaterdag 23 januari om 21.00 uur is de avondklok ingesteld. Dat betekent dat vanaf die tijd iedereen tot 04.30 uur in de ochtend binnenblijft. De avondklok zal in ieder geval duren tot 10 februari 04.30 uur. Heeft u als mantelzorger zorgtaken tijdens  de avondklok die niet kunnen wachten, dan moet u het formulier ‘Eigen verklaring avondklok’ invullen en meenemen, digitaal of uitgeprint. Deze kunt u hier downloaden. Zorg dat u ook uw ID kunt tonen. 

Heeft u behoefte aan aanvullende bewijsvoering dan kunt u bij VIT-hulp bij mantelzorg een bewijs van inschrijving aanvragen die u als aanvulling bij u kunt dragen. Aanvragen kan via mail info@vithulpbijmantelzorg.nl of telefonisch via tel. (0544) 82 00 00. Belt u ons gerust als u vragen heeft. 

ALLE INFORMATIE OVER CORONA