Ondersteuning voor mantelzorgers gaat zoveel mogelijk door!

Ondanks dat alle groepsbijeenkomsten zijn komen te vervallen, gaat de individuele ondersteuning van mantelzorgers gewoon door! Door corona is uw zorg misschien wel zwaarder. Wilt u praten over uw zorg(en), heeft u informatie nodig of begeleiding, juist in deze tijd, laat het ons weten! Wij zijn er voor u op werkdagen tussen 9.00 en 15.00 uur en op dinsdag- en donderdagavond tussen 19.00 – 21.00 uur. Volg ons ook op Facebook voor actuele berichten

Informatie
Kijkt u voor informatie over diverse onderwerpen vooral ook op onze website. Behalve informatie vindt u ook handige apps en mogelijkheden tot online leren op www.vithulpbijmantelzorg.nl. Meld u aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram. Zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact
Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen via ons algemene telefoonnummer, via de mail en via het rechtstreekse telefoonnummer van de mantelzorgconsulenten. Of het nu gaat om een praktische vraag, advies of een luisterend oor. Ook wanneer u nog niet bekend bent met VIT-hulp bij mantelzorg. U kunt ons telefonisch bereiken via 0544 – 82 00 00. Mailen kan ook: info@vithulpbijmantelzorg.nl. Onze hulp is gratis en er is geen indicatie nodig.

Kijk hier voor actuele informatie over corona
Veelgestelde vragen over mantelzorg en corona
Informatie over de coronavaccinatie