KOPP (Kinderen van Ouders met Psychische Problemen) doe en praat groep

In januari 2021 organiseert GGNet Preventie samen met Iriszorg de KOPP/KOV groep voor kinderen van 8 -12 jaar van ouders met psychische problemen en/of verslavingsproblemen.

In de doe en praat groep voor KOPP kinderen wordt gepraat over de situatie thuis en hoe de kinderen hiermee omgaan. Er wordt informatie gegeven over de ziektebeelden die in de gezinnen aanwezig zijn. Er wordt veel in spelvorm gewerkt en de uitwisseling tussen de kinderen is een belangrijk onderdeel van de cursus.

Start: maandag 18 januari 2021 van 15.30-17.00 uur

Alle cursussen bestaan uit 6 wekelijkse bijeenkomsten, behalve de kopp doe en praatgroep (is 8x). Voor de volwassenen een terugkombijeenkomst na 2 maanden. Schoolvakanties worden vrijgehouden. De cursussen worden gegeven bij GGNet, Beatrixpark 1, Winterswijk. Voorafgaand vindt een kennismakingsgesprek met de begeleider(s) plaats.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met het secretariaat Preventie op

telefoonnummer (088) 933 11 80 e-mail preventie@ggnet.nl  www.ggnet.nl/preventie of via mail aan H.Doornenbal@ggnet.nl