Online mini-retraite voor mantelzorgers

Het Dominicanenklooster Huissen heeft een online mini-retraite ontwikkeld, speciaal voor mantelzorgers. De afgelopen tijd was voor veel mantelzorgers zwaar en met deze retraite hoopt het klooster mantelzorgers te inspireren en ondersteunen. Deelname is gratis en kan op elk moment na aanmelding daarvoor.

Het Dominicanenklooster Huissen organiseert gedurende het hele jaar programma’s en retraites voor individuen en voor organisaties op het gebied van bezinning, bezieling en beweging. Zij organiseren voor specifieke doelgroepen inspiratieprojecten waaronder vrijwilligers, mantelzorgers en jongeren. 

Voor velen is de stap om daar fysiek gebruik van te maken nog te groot en daarom bieden zij nu een online mini-retraite aan die mantelzorgers op een door hun gekozen moment kunnen bekijken om zo ter inspiratie en ondersteuning te kunnen zijn op een laagdrempelige en veilige manier.

In deze retraite die ongeveer 45 minuten duurt, wordt de deelnemer middels lichaamsgerichte oefeningen, beweging en muziek uitgenodigd om te ontspannen, tot zichzelf te komen en te ervaren waar ze dankbaar voor zijn in deze tijd. Het is prettig om een rustige plek op te zoeken met voldoende ruimte om te kunnen bewegen.

Via onderstaande link kunt u zich eenvoudig aanmelden en krijgt u gratis toegang tot de retraite. De link is onbeperkt geldig en kan dus gemakkelijk op een later moment bekeken worden.

Meldt u zich hier aan

Andere mogelijkheden tot het volgen van een online training vindt u hier.