Training De zorg goed volhouden – geannuleerd

De zorg goed volhouden
Als mantelzorger zorg je langdurig en intensief voor een ander. Dat kan voldoening geven, maar de zorg vraagt ook veel tijd en energie. Hoe houd je de regie over je eigen leven en kun je de zorg goed blijven volhouden. Deze training leert je hoe je de balans kunt houden tussen zorgen voor een ander en de zorg voor jezelf. Tijdens de bijeenkomsten is er volop ruimte om ervaringen uit te wisselen. Na aanmelding wordt er contact met u opgenomen om te bespreken of de training geschikt voor u is.
Vier bijeenkomsten + een terugkombijeenkomst

Datum: donderdag 09 april, 23 april, 07 mei en 28 mei
Tijd: *zie toelichting
Locatie:
VIT-hulp bij mantelzorg
Varsseveldseweg 5
7131 BG Lichtenvoorde

*U kunt bij aanmelding aangeven of u voorkeur heeft voor de ochtend (van 09.30 tot 12.00 uur) óf de avond (van 19.00 tot 21.30 uur) . Aan de hand van het meest gekozen dagdeel bepalen we het uiteindelijke tijdstip.

Heeft u vragen of wilt u zich opgeven voor een training of bijeenkomst? U kunt ons bellen, tel. (0544) 82 00 00 op werkdagen van 9.00 – 15.00 uur.
Mailen mag ook naar info@vithulpbijmantelzorg.nl, met vermelding van naam, adres en  telefoonnummer én voor welke training of bijeenkomst u zich wilt aanmelden.

Aanmelding voor een training kan tot twee weken voor de aanvangsdatum. Voor de themabijeenkomsten kunt u zich tot een week voor de datum aanmelden. Wilt u verzekerd zijn van deelname geeft u zich dan zo snel mogelijk op.

Bij onvoldoende aanmeldingen kan een training of bijeenkomst komen te vervallen.