Mantelzorg en het Coronavirus

Een mantelzorger heeft geen keuze: ook in deze tijd van het Coronavirus gaat de zorg gewoon door. Door allerlei beperkende omstandigheden kan de zorg juist zwaarder zijn of lastiger. Mensen die anders een handje helpen bij de zorg kunnen niet meer langs komen. Dagopvang is niet meer mogelijk en daardoor gaat de zorg voor uw partner met dementie of uw kind met autisme 24 uur per dag door.

Daarom blijven wij u ondersteunen waar dat kan. Als mantelzorger heeft u, juist in deze tijd, vragen over uw situatie of extra ondersteuning nodig. Daarom zijn onze mantelzorgconsulenten alle werkdagen van 9.00 – 15.00 uur telefonisch bereikbaar op nummer (0544) 82 00 00. En in deze tijd extra ook op dinsdag- en donderdagavond van 19.00 – 21.00 uur. U kunt ook een telefonische afspraak maken met de mantelzorgconsulent in uw gemeente op een door u gewenst tijdstip. En mailen kan altijd: info@vithulpbijmantelzorg.nl.

Tip: In opdracht van de Rijksoverheid is een website gemaakt met een eenvoudige uitleg van het Coronavirus: www.corona.steffie.nl