Alzheimer Café Lichtenvoorde

GEMEENTE OOST GELRE – Alzheimer Café Lichtenvoorde

26 februari 2020: Zorgtechnologie bij dementie.

De laatste jaren komen er steeds meer en betere ICT hulpmiddelen op de markt om op afstand zorg te bieden. Deze slimme technologie in de woning kan ook voor mensen met dementie uitkomst bieden. Steeds vaker zetten zorgorganisaties zorgtechnologie in ter ondersteuning van de zrog en de verbetering van kwaliteit van leven thuis of binnen een verpleeg/verzorgingshuis of in een complex kleinschalig wonen voor mensen met dementie. Michiel Klitsie, werkzaam als technisch geneeskundige bij Careaz wil graag de ontwikkelingen en en mogelijkheden voor in de thuissituatie met u delen.

Locatie:
Careaz Antoniushove
Rapenburgsestraat 33
7131 CW LICHTENVOORDE

Inloop vanaf 19.30 uur
Programma: 20.00 uur
Einde: 21.30 uur

De toegang is gratis.