Themabijeenkomst: ABC-circuit (AutismeBelevings-Circuit)

Het Autisme Beleving Circuit laat je ervaren hoe het moet zijn om een autismespectrumstoornis te hebben. Het circuit bestaat uit een aantal doe-opdrachten en werkvormen voor zintuigelijke ervaringen. Laat je misleiden door je zintuigen, ontdek wat kan en niet kan voor iemand met een autismespectrum-stoornis en voel nu zelf waarover je gelezen hebt of wat je dikwijls merkt bij je naaste. Het ABC-Circuit brengt je in de gevoelswereld van autisme. Beroepskrachten van Estinea leiden u deze avond als deelnemer door het circuit, geven achtergrondinformatie en tips en er is ruimte voor het uitwisselen van ervaringen.

Datum: dinsdag 19 november 2019
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Locatie:
Estinea
Herenstraat 21
7121 DA Aalten

Meer informatie en aanmelding
Heeft u vragen of wilt u zich opgeven voor een training of bijeenkomst? U kunt ons bellen, tel. (0544) 82 00 00 op werkdagen van 9.00 – 15.00 uur.
Mailen mag ook naar info@vithulpbijmantelzorg.nl; vergeet daarbij niet uw naam, adres en  telefoonnummer te vermelden. En voor welke training of bijeenkomst u zich aan wilt melden. Aanmelding voor een training kan tot twee weken voor de aanvangsdatum. Voor de themabijeenkomsten kunt u zich tot een week voor de datum aanmelden. U ontvangt vervolgens een bevestiging van uw deelname en de nodige informatie.  Bij onvoldoende aanmelding kan een training of bijeenkomst komen te vervallen.