‘Zin in mantelzorg’ themabijeenkomsten

Samen met het centrum voor levensvragen organiseert VIT-hulp bij mantelzorg bijeenkomsten voor mantelzorgers met als onderwerp ‘Zin in mantelzorg’. De bijeenkomsten vinden plaats op donderdag 3 oktober in Winterswijk en op donderdag 17 oktober in Aalten.

Als mantelzorger zorgt u voor iemand uit uw naaste omgeving. Zorgen voor iemand om wie je geeft, is voor veel mensen vanzelfsprekend. Dat heeft u voor de ander over. Maar langdurig klaarstaan voor uw partner, kind, broer, zus, vriend of buurvrouw valt niet altijd mee. Belangrijk is dat u de zorg voor een ander kunt volhouden. Maar wat maakt dat u deze zorg kunt volhouden? Dat is voor iedereen anders. Trudy Schutter, van Willem, Hart voor Levensvragen, verzorgt de inleiding. Het wordt een interactieve avond waarbij er gelegenheid is om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

Locaties en tijd
3 oktober – Zonnebrink Centrum, Zonnebrink 61 in Winterswijk 
17 oktober – De Hofnar, Polstraat 7 in Aalten
Tijd: 19.30 – 21.30; inloop vanaf 19.15 uur.

U kunt zich telefonisch aanmelden op werkdagen van 9.00 tot 15.00 uur via (0544) 82 00 00. Aanmelding kan ook via een mail naar: info@vithulpbijmantelzorg.nl. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Lees hier meer over het nieuwe centrum voor levensvragen.