Lancering en promotietour WerkWeb-Autisme

Op 2 april, Wereld Autisme Dag, is de website werkwebautisme.nl gelanceerd. Deze online gids met persoonlijk ontwikkelprofiel is ontwikkeld door de afdeling Toegepast GezondheidsOnderzoek, Gezondheidswetenschappen UMC Groningen, het Kenniscentrum zorginnovatie van de Hogeschool Rotterdam, de Nederlandse Vereniging voor Autisme en de Academische Werkplaats Autisme. Werkwebautisme.nl is een platform om normaal- tot hoogbegaafde mensen met autisme vanaf 15 jaar te ondersteunen bij studie en werk.

De website is in eerste instantie bedoeld voor mensen met autisme die leren, werk zoeken, werken of uitgevallen zijn. Daarnaast bevat de website informatie voor de werkgevers, voor eventuele begeleiders en ouders.

Bekijk hier het filmpje met uitleg over de website. 

Presentatie
Het is ook mogelijk om een demonstratie op locatie te krijgen bij bedrijven, scholen of instellingen. Mail naar werkweb@autisme.nl