Jonge mantelzorgers naar het theater!!

De feestelijkheden rondom de Dag van de Mantelzorg beginnen voor jonge mantelzorgers al eind oktober met een voorstelling in Schouwburg Amphion van de Efteling musical de Sprookjessprokkelaar op zondag 28 oktober. 

Voor alle leeftijdsgroepen staat er in de periode van 28 oktober tot en met 21 november een voorstelling op het programma in Schouwburg Amphion in Doetinchem. De jonge mantelzorgers van 8 tot en met 15 jaar kunnen kiezen uit een voorstelling van de bovengenoemde Sprookjessprokkelaar op zondag 28 oktober of uit de musical Kruistocht in spijkerbroek, naar het beroemde boek van Thea Beckman op zondag 4 november a.s. 

Voor de jonge mantelzorger van 16 tot en met 24 jaar zijn kaarten beschikbaar voor de voorstelling Koorts van Ali B! Deze vindt plaats op woensdag 21 november.

Wie nog kaarten wil moet zich snel melden; er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar!! Bel of mail naar VIT: (0544) 82 00 00 of info@vithulpbijmantelzorg.nl 

Meer info: voorstellingen