Samenspel, dé kans bij dementie

symposium 3 oktober 2018 voor mantelzorgers en beroepskrachten
Locatie: Ons Huis, Beukenlaan 30, Hengelo Gld.
Tijdstip: Middag: inloop 13.30 uur, programma van 14.00 tot 16.30 uur.
Avond: inloop vanaf 18.30 uur, programma van 19.00 tot 21.30 uur.
Programma
Iedereen die te maken heeft met dementie ervaart dat mensen veranderen door hun ziekte. Het brengt gevoelens van rouw en machteloosheid met zich mee. Ieder heeft z’n eigen kijk, eigen emoties, eigen vragen en “oplossingen” om met de gevolgen van de ziekte om te gaan. We kunnen daarbij zoveel leren van elkaar!
Het programma onder leiding van Jan van der Hammen van Ervarea gaat over het “samenspel” tussen de mensen met dementie, hun naasten en de beroepskrachten die erbij betrokken zijn. Hij laat de bezoekers overtuigend zien en ervaren dat hier kansen liggen om het leven met dementie beter te maken.
Aanmelden
Het symposium is bedoeld voor zowel mantelzorgers als zorgmedewerkers en sociale wijkteams, want je moet het samen doen. De bijeenkomst is geaccrediteerd voor 2 punten. Je kunt je opgeven en een keuze maken voor de middag of avond via onderstaande link:
www.kennisnetwerkkwetsbareouderen.nl
De bijeenkomsten in West-Achterhoek worden mogelijk gemaakt door samenwerking tussen de zorgorganisaties Azora, Careaz, Markenheem, De Goudenleeuw Groep, Marga Klompé, Sensire, Buurtzorg, VIT-hulp bij mantelzorg, Alzheimer Nederland afdeling Oost-Gelderland en de gemeentes. Toegang is gratis voor medewerkers van deze organisaties en voor mantelzorgers. Voor medewerkers van andere organisatie geldt €50.00 p.p. entree. Dit wordt naderhand gefactureerd.