Themabijeenkomst: ‘Mantelzorg wat doet het met je’

Op donderdagavond 17 mei a.s. om 19.30 uur wordt in de Gruitpoort in Doetinchem een themabijeenkomst voor mantelzorgers gehouden. De organisatie is in handen van VIT-hulp bij mantelzorg en de bijeenkomst wordt verzorgd door Carola van de Heuvel, van GGNet Preventie. 

Mantelzorg/zorgen voor uw naaste(n) kan gevoelens van onmacht, spanning, verdriet, angst en onzekerheid geven. Deze gevoelens komen vaak ‘niet van pas’ want u moet doorgaan. De ander heeft u immers nodig. Hoe kunt u omgaan met deze ‘lastige’ gevoelens? Carola van de Heuvel, medewerker van GGNet Preventie, geeft tips en adviezen gebaseerd op de Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Deelname is gratis voor mantelzorgers uit de regio. Opgeven kan tot 11 mei bij VIT-hulp bij mantelzorg, tel. (0544) 82 00 00 of via info@vithulpbijmantelzorg.nl met vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer.