Jmz-kamp voor en door jonge mantelzorgers

Kamp Alert! 
Dit jaar wordt er een kamp georganiseerd, speciaal voor jonge mantelzorgers van 12 t/m 18 jaar en wij willen JOU er graag bij hebben! Drie dagen lang te gekke activiteiten, gezellige spelletjes en genoeg vrije tijd om met andere jonge mantelzorgers te kletsen en te chillen!

Zo begint de tekst van de uitnodiging die bij VIT bekende jonge mantelzorgers (12-18 jaar) onlangs hebben ontvangen. Een uitnodiging van twee (oudere) jonge mantelzorgers die zich in 2017 bij VIT meldden omdat ze graag voor deze jongeren een jmz-kamp wilden organiseren zoals ze dat ooit zelf meemaakten. Een geweldig initiatief! Dit heeft er toe geleid dat in samenwerking met – en onder verantwoordelijkheid van VIT dit Jmz-kamp nu ook echt gaat plaatsvinden. Mede dankzij een gedeeltelijke sponsoring die de initiatiefnemers zelf geregeld hebben. 

Op dit moment zijn er nog enkele plaatsen vrij!
U kunt meer lezen op instagram en op facebook