Bijeenkomst over dementie en mantelzorg in Terborg

De Bibliotheek Achterhoekse Poort organiseert op donderdag 29 maart in de Bibliotheek Terborg een informatieochtend voor mantelzorgers over dementie en mantelzorg. Deze ochtend wordt verzorgd door Bernadet van Lent, Annet Aaldering en Annemiek Ebbers.

Dementie is een ziekte met grote gevolgen. Niet alleen voor de mensen die de ziekte treft, maar ook voor de mensen in de directe omgeving. U ziet iemand geleidelijk veranderen en steeds afhankelijker worden. Emotioneel is het heftig voor de persoon met dementie, maar ook voor u. Deze bijeenkomst, verzorgt door Bernadet van Lent, Annet Aaldering (K.K.O.W.A.) en Annemiek Ebbers (Mantelzorgconsulent VIT- hulp bij mantelzorg)  biedt veel informatie over de ziekte en het verloop daarvan, informatie over mogelijkheden voor ondersteuning en praktische tips hoe om te gaan met een persoon met dementie. De informatieochtend wordt gehouden in de Bibliotheek Terborg, Herman van Velzenstraat 1 van 10.00 tot 12.00 uur. Deelname is gratis, aanmelden is gewenst en mogelijk via www.achterhoeksepoort.nl, telefonisch 088-0062929 of in de Bibliotheek.