Gespreksgroep voor mantelzorgers na overlijden partner

Het overlijden van een partner is, behalve een groot verlies, ook een afsluiting van een periode van vaak intensieve zorg. Nazorg mantelzorgers
Ineens valt alles weg….

Dan heb je veel te verwerken. Je hebt niet alleen het verlies van je partner te doorleven, maar ook de zorg valt weg. De aandacht en ondersteuning voor de mantelzorger die je was eindigt nogal abrupt. Daarom start VIT-hulp bij mantelzorg met een gespreksgroep waarbij specifieke aandacht is voor een terugblik op de zorg die je als partner hebt gegeven. Voor de gespreksgroep zijn in eerste instantie vier bijeenkomsten gepland.

De gespreksleider voor deze bijeenkomsten is Taliet van der Neut. Taliet, voorheen maatschappelijk werker, is tevens ervaringsdeskundige. Belangstellenden voor deze gespreksgroep worden door haar benaderd voor een kennismaking, waarbij u kunt overleggen of deelname aan deze groep iets voor u is.

Uitnodiging gespreksgroep ex-mantelzorgers