Dag van de Mantelzorg

Tijdens de landelijke Dag van de Mantelzorg op 10 november wordt extra aandacht gegeven aan iedereen die langdurig zorgt voor een naaste.  Ook de gemeenten in de Oost Gelderland laten op of rondom deze dag hun waardering blijken voor de belangeloze inzet van haar mantelzorgers. Naast de waardering in de vorm van een cadeaubon of een bedrag worden er in diverse plaatsen activiteiten georganiseerd. Meestal in de vorm van verwenmomenten als een diner, lunch, of voorstelling. In onze agenda vindt u meer informatie over deze activiteiten.

Ook voor jonge mantelzorgers is er aandacht. Voor hen hebben we een feestje georganiseerd op 18 november bij Kartbaan en Entertainment Center in Winterswijk met diverse spannende activiteiten.

Wilt u meer weten? Bel dan met VIT-hulp bij mantelzorg (0544) 82 00 00.
Alle bij VIT bekende mantelzorgers hebben voor bovenstaande activiteiten persoonlijk een uitnodiging ontvangen.
Het is goed om te weten dat voor enkele activiteiten aanmelding nog maar beperkt mogelijk is.