Veel nieuwe thema’s in ‘Trainingen en thema’s najaar 2017’

Behalve het vertrouwde aanbod van trainingen en thema’s, biedt het najaarsprogramma van VIT-hulp bij mantelzorg ook veel nieuwe thema’s. Op verzoek van vele mantelzorgers worden deze themabijeenkomsten deze keer veelal ‘s avonds gehouden, evenals een aantal trainingen. Deelname aan trainingen en thema’s zijn kosteloos voor mantelzorgers en (zorg)vrijwilligers.

Voor het najaar heeft VIT weer een divers programma samengesteld. Vertrouwde trainingen als ‘Hoe blijft u de zorg de baas’, ‘Voluit leven’ en ‘Omgaan met dementie’ voor mantelzorgers, ‘Basiscursus’ voor nieuwe vrijwilligers en ‘Verdiepingscursus Dementie’ voor vrijwilligers.

Daarnaast staan er veel nieuwe thema’s op het programma. Thema’s als Autisme en relaties, Gezond slapen, Alcohol en drugs, Gevolgen van NAH, Veranderingen na een beroerte is een greep daaruit.

Hieronder kunt u de informatie downloaden.

Programmaoverzicht Trainingen en Themabijeenkomsten Najaar 2017 op datumvolgorde

Bijlage Themabijeenkomsten najaar 2017 datumvolgorde