Weer nieuwe thema’s in ‘Trainingen en thema’s voorjaar 2018’

Behalve het vertrouwde aanbod van trainingen en thema’s, biedt het voorjaarsprogramma van VIT-hulp bij mantelzorg ook weer nieuwe thema’s. Op verzoek van vele mantelzorgers worden deze themabijeenkomsten net als afgelopen najaar veelal ‘s avonds gehouden, evenals een aantal trainingen. Deelname aan trainingen en thema’s zijn kosteloos voor mantelzorgers en (zorg)vrijwilligers.

Voor het voorjaar heeft VIT weer een divers programma samengesteld. Vertrouwde trainingen als ‘Hoe blijft u de zorg de baas’, ‘Voluit leven’ en ‘Omgaan met dementie’ voor mantelzorgers en de ‘Basiscursus’ voor nieuwe vrijwilligers.

Daarnaast staan er weer nieuwe thema’s op het programma. Thema’s als Autisme en mantelzorg, Mantelzorg en verlies, Gevolgen van NAH, is een greep daaruit.

Hieronder kunt u de informatie downloaden.

Programma training en themabijeenkomsten 1e halfjaar 2018