Meldactie stapeling zorgkosten

Kosten voor zorg en ondersteuning zijn de afgelopen jaren verdubbeld. Onder andere woningaanpassingen, huishoudelijke hulp en hulpmiddelen zijn duurder geworden, terwijl veel tegemoetkomingen en compensatieregelingen zijn wegbezuinigd. Te veel mensen met een beperking en hun naasten hebben te maken met een stapeling van zorgkosten. Mensen raken hierdoor in financiële problemen of zien af van noodzakelijke zorg. Een oplossing hiervoor is dringend nodig in een nieuw regeerakkoord. 

Ieder(in), het netwerk voor mensen met een beperking of een chronische ziekte, startte 1 mei 2017 met de Meldactie stapeling zorgkosten. Mezzo doet mee aan deze meldactie en roept ook mantelzorgers op om hun verhaal door te geven. Wilt u hier iets over kwijt lees dan verder.

Lees meer