NAH Café Zutphen

Balans houden

Graag nodig ik u / jullie uit voor het volgende NAH café Zutphen op 29 april a.s.

Onderwerp van gesprek is balans houden; hoe doe je dat? Balans houden wordt als extra moeilijk ervaren na hersenletsel, zo gaf u aan. Moeheid, prikkelverwerkingsproblemen en hoofdpijn zijn klachten die sneller ontstaan na hersenletsel. Het voorkomen van overvraging, het managen van de dag / de week en tips om balans te houden is het thema op 29 april.

Misschien heeft u een ervaring die u wilt delen ter inleiding van het NAH Café? Uiteraard is iedereen uitgenodigd zijn/haar ervaring te delen, maar wellicht wilt u behulpzaam zijn bij het inleiden van het thema balans houden. Wilt u in dat geval contact met mij opnemen? U kunt mij mailen (m.vandieren@mee-oost.nl) of bellen op 06-46378640.

24 juni, 2 augustus, 28 oktober en 16 december zijn de volgende NAH Café’s. Het is mogelijk 24 juni een spreker uit te nodigen. Heeft u suggesties, dan hoor ik dat graag.

Ik hoop u te ontmoeten op 29 april in Zutphen!

Met vriendelijke groet,
Meike van Dieren
Cliëntondersteuner MEE Oost

Locatie:
Sutfenne, de Lunette Studio 3, Coehoornsingel 3, Zutphen
Wanneer: Zaterdag 29 april 2017
Tijd: 10.00 – 12.00 uur
Kosten: Toegang is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Wat is het NAH café?
Het NAH Café is een ontmoetingsplek voor mensen die te maken hebben met de gevolgen van een hersenbloeding, herseninfarct, ongeluk of hersenziekte. Ook partners en familieleden van deze mensen zijn van harte welkom bij het NAH Café!