Even er uit met het hele gezin!

Op zondag 22 en 29 mei organiseert VIT- hulp bij mantelzorg in samenwerking met het Graafschap College een geheel verzorgd uitje voor gezinnen waarvan één of meerdere kinderen extra zorg nodig hebben.

Wanneer één of meerdere kinderen binnen een gezin extra zorg nodig hebben door een beperking heeft dat consequenties voor het hele gezin. Er even uit gaan met z’n allen is niet vanzelfsprekend. Ook samen even weg gaan is voor de ouders moeilijk.

Deze middag is voor het hele gezin! Er is een activiteitenprogramma voor de kinderen met een beperking, onder deskundige leiding. Ook de broertjes en zussen krijgen diverse activiteiten aangeboden. De ouders hebben de gelegenheid om contact te leggen met andere ouders en samen ervaringen te delen in een informele sfeer, daarbij begeleid door VIT.

Zondag 22 mei van 10.00 – 14.00 uur
Gezinnen uit de gemeenten Aalten, Lochem, Oost Gelre en Winterswijk zijn van harte welkom in Belevingspark Hof van Eckberge, Lintveldseweg 1a in Eibergen. Inbegrepen is de lunch, drankjes en lekkers.

Zondag 29 mei van 14.00 -18.00 uur
Gezinnen uit de gemeenten Bronckhorst, Doesburg, Doetinchem en Oude IJsselstreek worden verwacht in Rozengaarde Zwembad & SkyZone, Bezelhorstweg 115 in Doetinchem. Ouders krijgen hier een high tea aangeboden. Verder zijn er drankjes en lekkers voor de kinderen en na afloop diverse snacks.

In beide accommodaties zijn diverse activiteiten voor zowel kinderen met als zonder beperking.
Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Voor informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met Vera Hoffman van VIT, tel. (0544) 82 00 00, of mailen naar v.hoffman@vithulpbijmantelzorg.nl

Na aanmelding volgt een intake zodat u kunt aangeven wat er nodig is om uw kind(eren) een leuke middag te bezorgen.
Aanmelden voor 22 mei kan tot 17 mei; aanmelden voor 29 mei kan tot 23 mei.