Zorg(-en) delen

Themabijeenkomsten over ‘Zorgen delen’
In februari worden in de verschillende Oost Gelderse gemeenten bijeenkomsten gehouden voor mantelzorgers met als thema ‘Zorgen delen’.

Wie langdurig voor een zieke, dementerende of gehandicapte in de directe omgeving zorgt is mantelzorger. Meestal gaat het om zorg voor een familielid, zoals partner, ouder, kind, broer of zus, maar het kan ook gaan om zorg voor iemand uit de vriendenkring of uit de buurt. Dit kan soms best zwaar zijn. De zorg(-en) delen kan u helpen. Kijk eens in uw omgeving of er mensen zijn die ook een stukje zorg willen geven. Het geeft u wat vrije tijd en het maakt dat u er niet alleen voor staat. Tijdens deze themabijeenkomst krijgt u tips en handvatten om anderen te betrekken bij uw mantelzorg.

Kijk in onze agenda voor data en locaties