Even er uit met het hele gezin

Voor ouders van een of meerdere kinderen, woonachtig in de gemeente Bronckhorst, organiseert VIT-hulp bij mantelzorg een bijzondere activiteit. Op zondagmiddag 25 oktober a.s. wordt aan het hele gezin een geheel verzorgde middag aangeboden met activiteiten gericht op ‘ontmoeting, ontspanning, en gesprek. Daarnaast vormen spel, eten en drinken onderdeel van de middag. De bijeenkomst is bedoeld om de ouders met elkaar in contact te brengen. De vraag hierom is gekomen van één van de ouders. Met daarbij de opmerking: ‘maar deze ouders kunnen niet zomaar even weg’! Daarom is de activiteit voor het hele gezin, met een programma waar iedereen plezier aan kan beleven.

De middag wordt georganiseerd door VIT in samenwerking met Stichting Zorgbad Zonnewater en de gemeente Bronckhorst.

Meer informatie leest u in de uitnodiging die u hieronder kunt downloaden. Of bel met VIT tel. (0544) 82 00 00 of mail info@vithulpbijmantelzorg.nl

UITNODIGING gezinsarrangement 25 oktober 2015